U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Behandelwijzer

Voor al uw natuurlijke en complementaire behandelwijzen

Integrale massage

Lichaamsbewustwording vergroten dmv verschillende soorten massages en lichaamswerk

Integrale lichaamsmassage is een alternatieve geneeswijze zonder scheiding tussen lichamelijke en niet-lichamelijke klachten. Het is een laagdrempelige vorm van lichaamsgerichte therapie en heeft een positief effect op alle lichaamssystemen: het spijsverterings-, ontlastings-, ademhalings-, lymfeklieren- en hormoonsysteem, het zenuwstelsel, het hart en de bloedvaten.
Op lichamelijk gebied is een massagebehandeling erop gericht de doorbloeding te stimuleren, de spierspanning te verminderen of juist te versterken en het zenuwstelsel weer in balans te brengen, zoals het ervaren van minder stress en meer rust en ruimte. Het doel is om het lichaamsbewustzijn te vergroten door het geven van verschillende soorten lichaamsmassages en het begeleiden van de persoonlijke processen die zich hierbij kunnen aandienen. De behandeling kan zowel over de kleding als rechtstreeks op de huid worden gegeven.

Klik op onze specialist voor meer informatie

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?