U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Behandelwijzer

Voor al uw natuurlijke en complementaire behandelwijzen

Waar staan we voor? 

Behandelwijzer is actief vanaf 2006. Als therapeuten met een zeer breed scala aan diverse werkvormen staan we voor het bevorderen van alternatieve/complementaire behandelwijzen en therapieën. Dit willen we bereiken door een platform te creëren binnen de Noordoostpolder en omstreken.

De intentie is om bewustzijn, in de ruimste zin van het woord, op het gebied van gezondheid, persoonlijke groei, spiritualiteit en de natuur te bevorderen. Wat ons betreft gaat dit hand in hand met de reguliere zorg, met wie we graag een brug willen slaan.

 

Activiteiten Behandelwijzer

Behandelwijzer organiseert voor de deelnemende therapeuten verschillende activiteiten zoals lezingen, workshops, beurzen. We organiseren avonden om elkaar te inspireren, onze kennis te vergroten, en elkaar als therapeut en persoon beter te leren kennen. We vragen elkaar om collegiaal advies en werken samen. Op deze manier kunnen we optimale dienstverlening leveren aan onze cliënten.

De grote betrokkenheid, saamhorigheid en onderlinge verbinding hierbij biedt telkens weer mooie nieuwe kansen voor de toekomst van de Behandelwijzer.

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?